Modern technológia

Egy jó fejlesztéshez két dolog szükséges: a forma és tartalom találkozása. Te adod az ötletet, mi pedig a legmodernebb programozási technológiák alkalmazása révén biztosítjuk a projekt kivitelezésének maximális sikerét. Munkatársaink szakmai tudása a garancia arra, hogy elképzeléseid a programozás nyelvére fordítva váljanak megbízható és mindenki számára áttekinthető webes tartalommá.

A webes tartalmak struktúrájának alapja a HTML5 elnevezésű, napjaink előirányzott technológiai szabványa. Megkerülhetetlen technikai követelmény a css és css3 programozási nyelvek alkalmazása, amelyek az oldal tetszés szerint alakítható formai sajátosságainak működéséért felelősek. Ezek segítségével munkálható meg a nyers tartalom egy igény szerint formálható és designos weboldallá. A css-technológia segítségével alakítható a honlap színvilága és szerkezeti felépítése. A harmadik nélkülözhetetlen szerkezeti elem a jQuery, amely a weboldal interaktivitásáért felelős függvénykészlet. Ez azt jelenti, hogy ennek a programozási nyelvnek köszönhetően tudunk megnyitni lenyíló menüket, kezelni felugró ablakokat vagy épp a lap tetejére ugrani. E három technológia együttese szükséges egy trendi és új standardokhoz igazodó weboldal kivitelezéséhez.

Az előbb felsorolt alkotóelemek a statikus weboldalak alapjai, ugyanakkor az interneten fellelhető tartalmak nélkülözhetetlen sajátja a dinamikusság. Ezért a php és php5 programozási szkriptnyelvek alkalmazása szükséges a dinamikus oldalak fejlesztéséhez. Ezek felelősek a weboldal biztonságos működéséért, illetve olyan nélkülözhetetlen funkciók alkalmazásához, mint például az üzenetek továbbítása, a weboldalon történő regisztráció vagy a tartalmak szerkesztése.

Kérj tőlünk árajánlatot!